Diamond painting – det hetaste pysslet just nu

Alla vi pysselfantaster där ute har med största sannolikhet inte missat den nya stora trenden som är påväg att bli enorm på marknaden. Jag pratar såklart om diamond painting. Extra glad i samband med detta är jag för att min favoritaffär på nätet har flertalet olika varianter av diamond painting som man kan välja mellan och klicka hem. Här kan ni som är nyfikna redan nu gå in och kika på utbudet; https://www.parlgrossisten.se/diamond-painting/.

Vad är då diamond painting?

För er som kanske inte är lika insatt i pysselvärlden handlar diamond painting om att man har ett mönster framför sig på en förlimmad duk, varpå man skall fästa olika diamanter och/eller pärlor med en penna. Till hjälp har man olika färgkoder att följa för att mönstret skall växa fram. Diamond painting går även att göras som exempelvis nyckelringar, canvas eller anteckningsböcker så användningsområdet är rätt så brett inom detta. Det kan vara lite pilligt att få till det, men gillar man att pyssla med händerna och små pilliga pyssel så är detta definitivt något för dig.

Den ultimata presenten till någon man tycker om

Varför inte passa på att tillverka några diamond paintings att ge bort nu till jul? Det är en perfekt julklapp till nära och kära enligt mig. Tidigare år har jag gett bort flertalet olika hemmagjorda saker och dessa julklappar är alltid lika uppskattade. Vill man så kan man ju passa på att tillverka lite egna smycken att ge bort när man ändå är i farten. Ett personligt namnhalsband kanske eller ett armband gjorda av halvädelstenar och diamanter som är min personliga favorit. Släpp stressen över att behöva köpa massvis med dyra klappar och ge bort någonting egentillverkat istället. Att ge bort någonting personligt och som är tillverkad med kärlek är enligt mig den ultimata presenten man kan ge.