På jakt efter den perfekta jackan

Den som letar den hittar. Så brukar man väl säga. Men så känner inte riktigt jag att det fungerar just nu alltså… Jag känner snarare att den som letar, den hittar aldrig. Jag har nämligen letat efter en jacka, och inte vilken jacka som helst utan nämligen en jaktjacka inför kommande jaktsäsong men jag lyckas inte hitta en som jag gillar. Ska jag ha en vit, orange, rosa, grön eller svart? Ska jag ha en lite tjockare om det blir kallt eller är det skönare att i så fall ta på sig flera lager? Ja, ni hör ju – jag är helt lost när det gäller att hitta en jaktjacka som jag gillar och därför vill jag få er hjälp!

Jag vet att ni har full koll på P4H nämligen och dem är ju verkligen experter när det gäller just jackor som dessa. Till bra priser känns det dessutom som? Vad är er uppfattning? Dela gärna med er i en kommentar och berätta vad ni har för jaktjacka och framförallt vad som ni prioriterar och inte.

Att fråga experterna hjälper inte alltid

Jag läste nämligen en artikel från en snubbe i vårt jaktlag och han hade radat upp vad man behövde inför jaktsäsongen och det blev ju en nota på totalt över 20 tusen, bara på kläder. Jag vet att det är värt att köpa bra kläder till bra kvalité när man väl är i gång, men att jag ska lägga en månadslön på endast kläder som jag dessutom inte använder hela tiden känns ju helt från vettet. Hellre då köpa en jaktjacka från P4H som man dessutom känner att man kan använda vid andra aktiviteter i skogen. Men jag ser fram emot att läsa alla era kommentarer så lovar jag att dela med mig av vad ni hört av er om och gett för tips!